7 thoughts on “Arriba el 5è programa de Ràdio Avià

 1. Marisa

  Hola nois i noies de l’escola d’Avià, sóc la Marisa. Ara ja m´he convertit en una “fan” , és a dir, una gran seguidora de la vostra ràdio.
  Us felicito a tots i, especialment, al Loïck Tour, el Martí Soler i l’Alba que han explicat el conte del Papu Fred i la Lluna, Ho heu fet molt bé!.
  Marisa. La logopeda.

 2. Teresa

  Fer ràdio amb vosaltres i amb l’Anna és un previlegi ja que estic aprenent moltes coses i és una “passada” veure la il.lusió que hi poseu, el vostre interès per fer-ho cada dia una mica millor i sobretot lo bé que us ho passeu.
  M’afegeixo al vostre club de “fans”
  Teresa

 3. Roger

  M´estan agradant molt tots els programes.Cada cop són més divertits. Aquesta setmana el meu grup ha fet el programa i m´ho he passatmolt divertit. Anims i andavant !!!!!!!!!!

 4. Montse

  Hola nois, noies i mestres, quina meravella de ràdio que tenim! És divertida, variada i s’aprèn. Es nota que els que feu el programa us ho passeu genial. Vinga, fins la setmana que ve!
  Montse.

 5. Estudiants de pràctiques

  Hola nois i noies!

  Som la Mireia Ferrer, el Marc Parera i el Marc Corominas. Ja fa una setmana que se’ns van acabar les pràctiques a la vostra escola, però això no vol dir que ens haguem oblidat de vosaltres. Gràcies a la ràdio Avià podem seguir des de casa tot el què feu i les coses que passen a l’escola.

  Us volem donar les gràcies pel detall que ens vau regalar l’últim dia, ens va agradar molt. A més, us hem de dir que hem estat molt a gust amb tots vosaltres. I potser d’aquí uns quants anys, quan ja siguem mestres, ens tornem a veure per a l’escola.

  Una abraçada molt forta per a tots!!

 6. marc elias

  avui he escoltat el programa de radio per primera vegada i us haig de dir que sou uns cracks!! la informació és diversa, el programa està ben estructurat i tots els col·laboradors sou bons comunicadors.
  endavant i no pareu de treballar.
  visca la radio lliure!!!

 7. Marta

  Felicitats a tot l’equip del programa i colaboradors, especialment pels que han explicat el conte del Papu Fred i la Lluna.
  Marta

Deixa un comentari

L’adreça de correu no sera publicada. Camps requerits marcats amb *

Pot utilitzar aquestes etiquetes HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

netejarEnviar